bericht aan Martin Nauta | verkeerd mailadres?

Geachte heer Nauta, ik probeerde uw vraag van 2 januari zo goed mogelijk te beantwoorden via g-mail, maar de antwoordfunctie blijkt niet te werken voor het door u opgegeven mailadres: outlook_35FCE17E2411AD73@outlook.com

'k Heb u met een aantal varianten proberen te contacteren, maar ben daar tot nu toe niet in geslaagd. Daarom plaats ik hieronder wat ik u wou mededelen en dat laat ik een week of twee staan

Laat u me even uw correcte mailadres weten a.u.b.

dus hier mijn antwoord:

Geachte heer Nauta,
Beste Martin,

Aan het downloaden van mijn boeken zijn géén kosten verbonden. Ik schrijf om te communiceren. Hoe meer mensen kennis nemen van die communicatie (boek, artikel....), hoe liever ik het heb. Zo ontstaat minstens in potentie een dialoog, kan men het met mij oneens of eens zijn, en vooral: kan men verder gaan dan ik kon. Het is ronduit fantastisch dat iemand, dat u, geïnteresseerd ben in De mens Voorbij, een boek dat helaas niet herdrukt werd en eigenlijk vertaald had mogen worden. In mijn ogen ook mijn enige werkelijk belangrijke boek.
Dus neen Martin (als ik je mag tutoyeren), ik ben alleen maar blij dat je het boek de moeite lijkt te vinden. Mocht je er delen willen uit gebruiken, dan is dat geen enkel probleem mits verwijzing (dat kan meer mensen aanzetten om het boek wel of niet te lezen).

Even nog over Der ewige Jood. Je hebt waarschijnlijk al heel wat gevonden, bestudeerd en of geschreven en er staat ook wel wat informatie op mijn website. In de voorbije 15 jaar gaf ik als gastprofessor colleges aan de Universiteit Gent en daar vertoonde ik bijna elk jaar Der Ewige Jude met heel wat commentaar erbij. Dat commentaar heb ik ook uitgeschreven, in steekwoorden, mogelijk met foto's erbij. Mocht dit je interesseren en als je me kunt zegen waar jouw interesse voor DeJ vandaan komt en voor dienen zal/kan, dan zal ik die lesnotities met alle plezier aan jou over maken.

Met vriendelijke groet,

Gie